هارد دیسک یک فضا برای ذخیره سازی اطلاعات شما در آن می باشد که کامپیوترها و لپ تاپ ها نیز دارا هستند. اگر هارد شما دیگر کار نمی کند و یا می خواهید یک هارد با فضای بیشتر روی پی سی خود نصب کنید، و بلد نیستید که چگونه انجام دهید، ما در این مقاله به شما به صورت تصویری آموزش خواهیم داد.
بخش 1 از 1: نصب هارد جدید روی پی سی
1برق کامپیوتر را بکشید: بهتر است قبل از هرکاری کامپیوتر را خاموش کنید و آن را از برق بکشید.
2در آوردن قاب های مورد نظر: مطابق شکل زیر قسمتی از کیس خود، که می توان به هارد دسترسی داشت، را بردارید. دقت کنید پشت کیس پیچ وجود دارد که باید اول آنها را باز کنید. ( بهتر است دو طرف قاب را در آورید )
3هارد قدیمی را درآورید: برای اینکه بفهمید هارد کدام است، به تصویر بالا ( عکس اصلی که با فلش نشان داده شده است ) نگاه اندازید. هنگام بیرون آوردن مطمئن شوید که کابل مادربرد و برق آن را از هارد جدا کرده اید. همچنین به اطراف دقت کنید و ببینید که آیا هارد به کیس پیچ شده است یا خیر. اگر پیچ شده بود، باید آنها را باز کنید.
4هارد جدید خود را از بسته بندی در آورید و مانند
5محکم کردن هارد: هنگامی که هارد را جا مورد نظر
6وصل کردن کابل هارد SATA: هارد های جدید از کابل SATA پشتیبانی می کنند که نازک و شبیه کابل USB می باشند. حالا شما باید از کابل SATA برای وصل کردن هارد به مادربرد استفاده کنید.
- اگر این هارد اولیه شما می باشد، باید کابل را در مادربرد به اولین سوکت SATA وصل کنید که روی مادربرد با لیبل SATA0 یا SATA1 مشخص شده است. ( بهتر است که به مشخصات مادربردخود یک نگاه بندازید ) و طرف دیگر را به هارد وصل کنید ( اگر یک تکه نبود )
- اگر هم که درایو دوم شما هست و می خواهید کنار هارد اول یکی دیگه داشته باشید به دومین سوکت SATA وصل کنید.
7وصل کردن کابل IDE به مادربرد: هاردهایی که جای کابل IDE دارند، نسخه های قدیمی می باشند که دارای پین های بیشتری است. همانند مرحله 6 به مادربرد و هارد وصل کنید.
8وصل کردن کابل برق به هارد: اکثر منابع تغذیه های جدید دارای کانکتور SATA هستند و قدیمی ترها Molex ( 4 پینه ) می باشند. اگر منبع تغذیه شما قدیمی می باشد و هارد ساتا وصل کرده اید باید از مبدل Molex-to-SATA استفاده کنید.
9بستن قاب کیس: بعد از جایگذاری باید قاب های کناری کیس را که باز کرده اید ببندید. دقت کنید که شما حتما باید بعد از تعویض هارد، ویندوز خود را عوض کنید.